Dr. Mórik Zsuzsanna gyermekorvos
Regisztráció

Tisztelt Pácienseim!

Köszöntöm Önt az e-foglalo oldalamon!

Az e-foglalo 2023.09.04-től ismét rendelkezésükre áll.

Kérem, figyelmesen olvassa végig a tájékoztatót!

A "betegrendelés" fülön akut betegségek esetén tud foglalni, a "prevenciós" fülön pedig tartósabban elhúzódó, nem akut panaszok, nem hurutos betegség esetén  tud foglalni. pl. jogosítványhoz előzetes alkalmassági vizsgálatot követően igazolás kiállítása, gondozási betegségekkel kapcsolatos konzultáció stb. Ez nem tanácsadás/oltások céljából van fenntartva.

A "tanácsadásokra" telefonos  vagy e-mailes egyeztetést követően adunk időpontot. Itt zajlanak a mindenkori státusz vizsgálatok, korcsoportos védőoltások.

Információt itt talál a rendelések menetéről, eléhetőségekről.

http://zsokavaralapitvany.hu/dr-morik-zsuzsanna/


Mórik Zsuzsánna dr.

Foglalás info
Ismétlődés....

Rendszeres heti időpontok beállítása...
Ismétlődés gyakorisága:
Napok:

Időszak kezdete:
Időszak hossza:
hétig
alkalomig
vége dátum:

Mégse
Az időpontfoglaló alkalmazást az e-foglalo.hu működteti. Ez egy testreszabható online rendszer olyan szolgáltatóknak, akiknek az ügyfelei előre egyeztetett időpontokra jönnek, akár rendszerint, akár csak alkalmanként.

Az e-foglaló használatával elsősorban rengeteg időrabló telefonálás alól mentesül mind a szolgáltató, mind az ügyfelei, ráadásul nem csak akkor lehetséges az időpontfoglalás, amikor a szolgáltató telefonon elérhető, hanem a nap 24 órájában, a hét minden napján.

A rengeteg beállítási lehetőség segítségével a legtöbb felmerülő igényre megoldást kínál a rendszer. A foglalóoldal mobil eszközön is kiválóan használható, de asztali számítógéphez a szolgáltató saját weboldalába is beilleszthető, a kinézete pedig könnyedén a meglevő oldal dizájnjához alakítható.

További részletekért, illetve szolgáltatóként való kipróbáláshoz menj az e-foglalo.hu oldalra.
Váltás asztali (nagyobb képernyős) nézetre?